Livecast ‘Brabantse Circulaire Innovatie Top 20’

Op 2 februari vanaf 17:00 uur pitchen de 20 beste inzendingen van de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 in een live-uitzending die jij kan bijwonen!

Brabant Onderneemt Circulair

Samen met de BOM en provincie Noord-Brabant wil VNO-NCW Brabant Zeeland bedrijven, overheid en maatschappelijke organisaties bewustmaken van de noodzaak en voordelen van een transitie naar een circulaire economie. Nog meer willen we hen in actie laten komen. Daarom werken we aan een platform waarin deze partijen samenwerken, kennis delen en elkaar inspireren: Brabant Onderneemt Circulair.

Livecast ‘Brabantse Circulaire Innovatie Top 20’

Elske Verbraak

Om Brabant onderneemt circulair een vliegende start te geven, organiseren wij in de Week van de Circulaire Economie op 2 februari de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20. Hier maken we het meest circulaire product van Brabant bekend. De presentatie is in handen van Elske Verbraak. Op de website www.brabantonderneemtcirculair.nl vind je alle informatie en kun je jullie product/ innovatie/ concept indienen t/m 14 januari 2021.

Juryprijs

Op 2 februari zal de jury de prijs voor de beste Brabantse circulaire innovatie uitreiken. De jury bestaat uit Brabants gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen, ondernemer Serge Kornuyt van het Beginstation en oud-minister (VROM) Prof. dr. Jacqueline Cramer. Prof. dr. Jacqueline Cramer is ook de voorzitster van de jury.

Programma

  • Compilatie nummers 20-6
  • Pitches van de nummers 1-5
  • Interview met Jacqueline Cramer en over Brabant Onderneemt Circulair;
  • Stemming en bekendmaking publieksprijs;
  • Bekendmaking juryprijs

Bekijk hier alle inzendingen van de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20!

Aanmelden kan op de speciale eventpagina. De link voor de live-uitzending ontvang je op een later moment.