Living Lab

Living Lab

Het Samenwerkingsprogramma Brabant Onderneemt Circulair is één van de projecten van de provincie Noord Brabant. In Noord-Brabant werken overheden, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen aan de realisatie van een circulaire economie. Zij werken samen als economische topregio door het creëren van een hoogwaardig vestigingsklimaat, een optimale leefomgeving en gezamenlijke projecten op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie, mobiliteit, werkgelegenheid, energietransitie of voedselvisie.

Strategische agenda

Dit samenwerkingsprogramma over circulaire economie zal belangrijk onderdeel vormen van de nieuwe strategische agenda. Hierin werken ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden samen toe naar een meer circulaire economie. Hoe we dit doen leest u in het jaarplan Brabant Onderneemt Circulair.

Partners

Doe mee en word ook partner

De partners zorgen samen voor een vereniging van circulaire initiatieven in Brabant. Met één gemeenschappelijk doel: de circulaire economie in Brabant te laten groeien.

Om je aan te melden, ontvangen wij graag informatie over jouw organisatie.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van reeds opgestarte innovaties, nieuwe inzendingen, events, tips of algemene informatie over de circulaire economie in Noord-Brabant? Schrijf je dan in voor onze periodieke nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan