Circulaire Innovaties

De Top 20 Circulaire innovaties in 2024

Innovaties zijn cruciaal om producten op de markt te laten landen, zo ook met deze transitie naar een circulaire economie. Zonder koplopers is het lastig de andere bedrijven/ partijen in de markt te inspireren, goed voorbeeld door volgen.

Op donderdag 7 maart 2024 was de finale van de Brabantse Circulaire Innovatie top 20. Deze top wordt georganiseerd om de koplopers op circulair gebied een podium te bieden. Daarbij kunnen zij andere bedrijven en organisaties inspireren om ook de stap richting de circulaire economie te zetten. VNO-NCW Brabant Zeeland is trekker van deze campagne met de volgende partners: Provincie Noord-Brabant, Port of Moerdijk, ABN-AMRO en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). De volledige lijst met inzendingen vind je op de website van de Brabantse Circulaire Innovatie Top20.

Innovaties 2021 en 2022:

Doe mee en word ook partner

Sluit je kosteloos aan bij onze unieke, circulaire community!

Hiermee maak je deel uit van een uniek ecosysteem met een netwerk van bedrijven, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen dat zich inzet voor de groene economie. Met één gemeenschappelijk doel: de circulaire economie te laten groeien.

Om je aan te melden, ontvangen wij graag informatie over jouw organisatie.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van reeds opgestarte innovaties, nieuwe inzendingen, events, tips of algemene informatie over de circulaire economie in Noord-Brabant? Schrijf je dan in voor onze periodieke nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan